Theorie examen auto

Theorie

Voordat je praktijkexamen mag doen, moet je eerst je theorie-examen auto halen. Autorijschool Erik Pronk helpt je met het halen van je theorie-examen auto met een theoriepakket, theorie online oefenen en theorielessen

Leren en behalen van je theoriecertificaat categorie-B

Theorie examen auto online oefenen
Theorie examen aanvragen

Theorie-examen aanvragen

Theorie examen aanvragen

Het theorie-examen is aan te vragen via de website van het CBR. DigiD logo. Zelf online inplannen met je agenda bij de hand. Voor het aanvragen van een theorie-examen heb je een DigiD-code nodig. Heb je deze nog niet, vraag hem dan hier aan.

Heb je wel een DigiD code dan kan je meteen hier inloggen op de website van het CBR om een afspraak te maken.

Wij hebben inmiddels meer dan 750 leerlingen aan een rijbewijs geholpen. Wordt jij de volgende?

Wat leerlingen zeggen over Autorijschool Erik Pronk

Stan Wassink
5/5
Ik heb mijn theorie vlot gehaald dankzij Erik. Kort na het halen van mijn theorie aan de slag in de auto. Na ongeveer 18 rijlessen was Erik tevreden en heb ik examen mogen doen bij het CBR in Spijkenisse. En wat denk je… In 1x geslaagd!! Ik wil Erik super bedanken voor de leuke tijd en de goede instructies 💪

Michiel van der Meer

5/5
“Erik is een geweldige leermeester. Ik heb de rijlessen altijd als zeer prettig en gezellig ervaren. Als je je examen gehaald hebt weet je zeker dat je een degelijke opleiding hebt gehad!”
Luca Goemans
5/5

Erik is een fijne rij-instructeur. Hij legt alles rustig uit en je leert stap voor stap hoe je moet autorijden. Hij geeft duidelijke feedback waar je wat aan hebt en de lessen waren nooit saai, dus zeker een aanrader!

Joost Lagraauw
5/5
Bij autorijschool Erik Pronk leerde ik niet alleen autorijden, maar ik heb ook veel geleerd over hoe de auto onder de motorkap precies werkt. Erik is zeer flexibel en dacht hij altijd met mij mee. Kortom, een goede en gezellige autorijschool!

Naomi Vollebregt

5/5

Ik kijk met een zeer tevreden blik terug op mijn rijlessen met Erik Pronk. Tijdens de rijlessen gaf hij uitleg op een manier die motiverend was en goed bij mij paste en daarom heb ik ook auto leren rijden op mijn eigen tempo. De focus lag vooral op het serieus en goed leren autorijden, maar er was ook altijd ruimte voor een beetje gezelligheid. Met dank aan Erik heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen en daar ben ik natuurlijk heel blij mee!