Autorijlessen in regio Westland

Praktijk

Autorijlessen volgen in het Westland? Autorijschool Erik Pronk verzorgt een rijopleiding voor de personenauto (categorie B) in regio Westland.
Je krijgt autorijles in een Alfa Giulia. De auto is voorzien van alle moderne technieken/gemakken zoals; airconditioning, cruise-control, navigatiesysteem etc.

Autorijles vanaf
16,5 jaar

2todrive

Vanaf 16,5 jaar mag je autorijles nemen en vanaf je 17e verjaardag mag je praktijkexamen doen (zie de website www.2todrive.nl voor een volledige uitleg en aanvraag begeleider) en nadat je geslaagd bent onder begeleiding autorijden totdat je 18 bent. Daarna mag je zelfstandig de weg op. Doe je examen na je 18e verjaardag dan is “2toDrive” niet meer van toepassing.

2todrive
Autorijlessen Autorijschool Erik Pronk in het Westland

Autorijlessen

Autorijlessen Autorijschool Erik Pronk in het Westland

Je kunt 1 of meerdere autorijlessen van 1 ½ uur per week afspreken. Tevens is er een mogelijkheid om een versnelde opleiding te volgen. Denk hierbij aan 3 tot 5 rijlessen per week.
De autorijlessen duren altijd 1 ½ uur. De ervaring heeft geleerd dat leerlingen het meest opnemen van de lesstof als er 90 minuten gereden wordt. Daarnaast is deze tijd nodig om ervaring op te kunnen doen in het examengebied, Rijswijk. Bekijk onze tarieven pagina voor de kosten van o.a. autorijlessen.

Ophalen

Je wordt thuis opgehaald en weer afgezet. In overleg kan dit op een andere locatie zijn, mits dit in de regio is.

Lestijden

Zaterdagochtend, ’s avonds of ’s morgens voordat je naar school of werk gaat. Er is een heleboel mogelijk. Tijden worden in overleg gepland.

Afbellen

Een rijles dient minimaal 48 uur van te voren telefonisch afgemeld te worden. Bij te laat afbellen wordt de rijles volledig in rekening gebracht.
Calamiteiten uitgezonderd.

Wij hebben inmiddels meer dan 750 leerlingen aan een rijbewijs geholpen. Wordt jij de volgende?

Stap voor Stap begeleiding door de hele rijopleiding

Praktijk rijlessen auto door Autorijschool Erik Pronk

Ik hou jouw vorderingen bij op een leskaart. Aan de hand van een stappenplan komen alle onderdelen van het autorijden aan bod. Ik begeleid je hiermee stap voor stap door de hele rijopleiding, maar vooral in je eigen tempo. Iedereen wil goed en snel het rijbewijs halen. Het is echter niet vanzelfsprekend dat iedere leerling met ca. 30 autorijlessen zijn rijbewijs haalt. Het is belangrijk dat ook de leerlingen die meer of minder moeite hebben hun rijbewijs te halen zich prettig en gemotiveerd voelen tijdens de rijlessen.

Praktijk rijlessen auto door Autorijschool Erik Pronk
Het Praktijkexamen en tussentijdse toets

Het Praktijkexamen & Tussentijdse toets

Het Praktijkexamen en tussentijdse toets

Voor het aanvragen van het praktijkexamen/tussentijdse toets moet de rijschool gemachtigd worden. Dit doe je op de website van het CBR.
Hiervoor heb je een DigiD-code nodig. Heb je deze nog niet? Klik dan hier om je DigiD-code aan te vragen.

Heb je wel een DigiD-code, klik dan hier om direct naar de website van het CBR te gaan. Het CBR vraagt om een code van de rijschool. Deze is: 4692X8 (controleer goed of hier ook daadwerkelijk Autorijschool Erik Pronk staat).

Dit is alles wat je als leerling hoeft te doen. De echte aanvraag voor je praktijk-examen kan alleen de rijschool doen.

De tussentijdse toets
in het kort

De tussentijdse toets

Dit is een proefexamen die kan worden afgenomen op ¾ van je rijopleiding. De TTT (tussentijdse toets) is een standaard onderdeel van de rijopleiding en ook opgenomen in het 1e examenpakket.

De TTT (tussentijdse toets) is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen; het kan je helpen om eventuele nervositeit weg te nemen. Een examinator van het CBR beoordeelt je rijvaardigheid. Tijdens de toets worden alle examenonderdelen onder de loep genomen en getoetst volgens de officiële exameneisen. Je rijinstructeur kan eventueel meerijden. De TTT duurt even lang als een praktijkexamen. Na afloop van de toets krijg je een advies over de examenonderdelen waaraan je nog extra aandacht moet besteden. Als je de bijzondere manoeuvres in de TTT voor de auto goed uitvoert, krijg je vrijstelling voor dit onderdeel tijdens het eerstvolgend examen. (bron: CBR)

De tussentijdse toets

Autorijlessen volgen in regio Westland?
Dan ben je bij Autorijschool Erik Pronk aan het juiste adres!

Wat leerlingen zeggen over Autorijschool Erik Pronk

Stan Wassink
5/5
Ik heb mijn theorie vlot gehaald dankzij Erik. Kort na het halen van mijn theorie aan de slag in de auto. Na ongeveer 18 rijlessen was Erik tevreden en heb ik examen mogen doen bij het CBR in Spijkenisse. En wat denk je… In 1x geslaagd!! Ik wil Erik super bedanken voor de leuke tijd en de goede instructies 💪

Michiel van der Meer

5/5
“Erik is een geweldige leermeester. Ik heb de rijlessen altijd als zeer prettig en gezellig ervaren. Als je je examen gehaald hebt weet je zeker dat je een degelijke opleiding hebt gehad!”
Luca Goemans
5/5

Erik is een fijne rij-instructeur. Hij legt alles rustig uit en je leert stap voor stap hoe je moet autorijden. Hij geeft duidelijke feedback waar je wat aan hebt en de lessen waren nooit saai, dus zeker een aanrader!

Joost Lagraauw
5/5
Bij autorijschool Erik Pronk leerde ik niet alleen autorijden, maar ik heb ook veel geleerd over hoe de auto onder de motorkap precies werkt. Erik is zeer flexibel en dacht hij altijd met mij mee. Kortom, een goede en gezellige autorijschool!

Naomi Vollebregt

5/5

Ik kijk met een zeer tevreden blik terug op mijn rijlessen met Erik Pronk. Tijdens de rijlessen gaf hij uitleg op een manier die motiverend was en goed bij mij paste en daarom heb ik ook auto leren rijden op mijn eigen tempo. De focus lag vooral op het serieus en goed leren autorijden, maar er was ook altijd ruimte voor een beetje gezelligheid. Met dank aan Erik heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen en daar ben ik natuurlijk heel blij mee!