Pakketaanbiedingen

Bekijk hieronder onze pakketaanbiedingen per 01-01-2023

1e Examenpakket

Het 1e examenpakket mag in 3 termijnen betaald worden. De 1e termijn bij aanvang, de 2e termijn na 10 lessen en de 3e termijn na 20 lessen. (eventuele prijsaanpassingen worden bij de volgende termijnbetaling doorgevoerd

Mocht je de ingekochte rijlessen niet nodig hebben, worden deze verrekend en terugbetaald.
Wij leveren een rijopleiding op maat. Het doel is iedereen te begeleiden naar zelfstandig automobilist. Voor de ene persoon kan dit binnen 35 lesuren zijn terwijl een ander er misschien 60 nodig heeft. Uit onze ervaring is gebleken dat de gemiddelde leerling aan 50 lesuren komt (dit zijn 33 lessen van 1,5 uur)

 

Autorijlessen volgen in de regio Westland? Dan ben je bij Autorijschool Erik Pronk aan het juiste adres!

Wat leerlingen zeggen over Autorijschool Erik Pronk

Stan Wassink
5/5
Ik heb mijn theorie vlot gehaald dankzij Erik. Kort na het halen van mijn theorie aan de slag in de auto. Na ongeveer 18 rijlessen was Erik tevreden en heb ik examen mogen doen bij het CBR in Spijkenisse. En wat denk je… In 1x geslaagd!! Ik wil Erik super bedanken voor de leuke tijd en de goede instructies 💪

Michiel van der Meer

5/5
“Erik is een geweldige leermeester. Ik heb de rijlessen altijd als zeer prettig en gezellig ervaren. Als je je examen gehaald hebt weet je zeker dat je een degelijke opleiding hebt gehad!”
Luca Goemans
5/5

Erik is een fijne rij-instructeur. Hij legt alles rustig uit en je leert stap voor stap hoe je moet autorijden. Hij geeft duidelijke feedback waar je wat aan hebt en de lessen waren nooit saai, dus zeker een aanrader!

Joost Lagraauw
5/5
Bij autorijschool Erik Pronk leerde ik niet alleen autorijden, maar ik heb ook veel geleerd over hoe de auto onder de motorkap precies werkt. Erik is zeer flexibel en dacht hij altijd met mij mee. Kortom, een goede en gezellige autorijschool!

Naomi Vollebregt

5/5

Ik kijk met een zeer tevreden blik terug op mijn rijlessen met Erik Pronk. Tijdens de rijlessen gaf hij uitleg op een manier die motiverend was en goed bij mij paste en daarom heb ik ook auto leren rijden op mijn eigen tempo. De focus lag vooral op het serieus en goed leren autorijden, maar er was ook altijd ruimte voor een beetje gezelligheid. Met dank aan Erik heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen en daar ben ik natuurlijk heel blij mee!