Over Erik Pronk

Rijinstructeur Erik Pronk van Autorijschool Erik Pronk, gevestigd in het westland, 's-Gravenzande

Even kennismaken!

Rijinstructeur Erik Pronk van Autorijschool Erik Pronk, gevestigd in het westland, 's-Gravenzande

Ik ben Erik Pronk, bouwjaar (om maar in autotermen te blijven) 1968 en ik woon met mijn gezin in ‘s-Gravenzande, het Westland. Ik ben al zo’n vijfentwintig jaar rijinstructeur. Eerst bij andere rijscholen, in 2007 ben ik een eigen rijschool begonnen. Met mezelf als eerste en enige instructeur.

Dat wil ik graag zo houden. Ik vind andere mensen iets leren – zoals een auto besturen – het mooiste wat er is. Daarom zit ik veel liever in de stoel van bijrijder dan in de stoel van een manager van een grote autorijschool met veel personeel. Juist die persoonlijke aandacht maakt dat jij het rijden sneller onder de knie hebt. Zeker als je op de aandacht kunt rekenen van een instructeur die er plezier in heeft.

Lol in m’n werk is één van mijn eigenschappen. Daarnaast ben ik een rijinstructeur die geduld heeft en af en toe streng kan zijn. (Maar het blijft altijd gezellig in de auto.) Over je vorderingen ben ik eerlijk. Je huurt mij in omdat je een kritische rijinstructeur naast je wilt hebben. Het verkeer is al druk genoeg tegenwoordig. Het is helemaal terecht dat je een rijschool zoekt die je helpt om veilig in een auto rond te rijden. Daar help ik je bij!

Of heb je misschien Rijangst of Faalangst?

Rijangst

Ook als je eigenlijk niet durft: als wel een rijbewijs hebt, maar door rijangst eigenlijk liever niet in de auto stapt. Of als je last hebt van faalangst en tegen het examen opziet. Ik heb de zogenaamde Plus-opleiding gevolgd. Daarom mag ik me een van de twintig instructeurs in Nederland noemen die rijles mogen geven aan mensen met rij- en faalangst. Vergis je niet, er zijn een miljoen mensen die daar last van hebben. En een veelvoud die het af en toe heeft. 

Rijangst

Bel me!

Zo, dan weet je alvast met wie je straks te maken hebt. Wil je een keer persoonlijk kennismaken? Of heb je een vraag? Neem even vrijblijvend contact op!

Wat leerlingen zeggen over Autorijschool Erik Pronk

Stan Wassink
5/5
Ik heb mijn theorie vlot gehaald dankzij Erik. Kort na het halen van mijn theorie aan de slag in de auto. Na ongeveer 18 rijlessen was Erik tevreden en heb ik examen mogen doen bij het CBR in Spijkenisse. En wat denk je… In 1x geslaagd!! Ik wil Erik super bedanken voor de leuke tijd en de goede instructies 💪

Michiel van der Meer

5/5
“Erik is een geweldige leermeester. Ik heb de rijlessen altijd als zeer prettig en gezellig ervaren. Als je je examen gehaald hebt weet je zeker dat je een degelijke opleiding hebt gehad!”
Luca Goemans
5/5

Erik is een fijne rij-instructeur. Hij legt alles rustig uit en je leert stap voor stap hoe je moet autorijden. Hij geeft duidelijke feedback waar je wat aan hebt en de lessen waren nooit saai, dus zeker een aanrader!

Joost Lagraauw
5/5
Bij autorijschool Erik Pronk leerde ik niet alleen autorijden, maar ik heb ook veel geleerd over hoe de auto onder de motorkap precies werkt. Erik is zeer flexibel en dacht hij altijd met mij mee. Kortom, een goede en gezellige autorijschool!

Naomi Vollebregt

5/5

Ik kijk met een zeer tevreden blik terug op mijn rijlessen met Erik Pronk. Tijdens de rijlessen gaf hij uitleg op een manier die motiverend was en goed bij mij paste en daarom heb ik ook auto leren rijden op mijn eigen tempo. De focus lag vooral op het serieus en goed leren autorijden, maar er was ook altijd ruimte voor een beetje gezelligheid. Met dank aan Erik heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen en daar ben ik natuurlijk heel blij mee!