Theorie.

Voor het leren en behalen van je theoriecertificaat categorie-B kun je gebruik maken van de volgende leermethoden:

  • Theoriepakket: theorieboek, samenvatting, verkeersborden boek, uitleg boek rijbewijs halen en inlogkaart voor 10 uur oefenexamens online. Beschikbaar via de rijschool voor € 42,50. Gratis in lespakket!
  • Online via: itheorie.nl (inlogcode te koop via de rijschool voor 50,00 euro ipv 69,00 euro in de webshop van itheorie)
    Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. De theorie opleiding bestaat uit een compleet digitaal lesboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms van de rijprocedure. (bron: itheorie.nl)
  • Persoonlijke examentraining, privé of max. 2 personen.
    Na zelfstudie doen wij 2 oefenexamens waarbij de nadruk ligt op de motivatie van het gekozen antwoord. Dus waarom ja, of waarom nee. Kosten hiervoor 15 euro per avond/per leerling. Dit is uitsluitend een service voor eigen leerlingen.

Theorie-examen aanvragen

Het theorie-examen is aan te vragen via de website van het CBR. DigiD logoZelf online inplannen met je agenda bij de hand. Voor het aanvragen van een theorie-examen heb je een DigiD-code nodig. Heb je deze nog niet, vraag hem dan hier aan.

Heb je wel een DigiD code dan kan je meteen hier inloggen op de website van het CBR om een afspraak te maken.

Links

www.itheorie.nl

www.theorie-leren.nl
(vekabest leermiddelen)

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
UA-43039685-1