Over mij.

Even kennismaken!

Ik ben Erik Pronk, bouwjaar (om maar in autotermen te blijven) 1968 en ik woon met mijn gezin in ‘s-Gravenzande. Ik ben al zo’n twintig jaar rijinstructeur. Eerst bij andere rijscholen, in 2007 ben ik een eigen rijschool begonnen. Met mezelf als eerste en enige instructeur.

Dat wil ik graag zo houden. Ik vind andere mensen iets leren – zoals een auto besturen – het mooiste wat er is. Daarom zit ik veel liever in de stoel van bijrijder dan in de stoel van een manager van een grote autorijschool met veel personeel. Juist die persoonlijke aandacht maakt dat jij het rijden sneller onder de knie hebt. Zeker als je op de aandacht kunt rekenen van een instructeur die er plezier in heeft.

Lol in m’n werk is één van mijn eigenschappen. Daarnaast ben ik een instructeur die geduld heeft en af en toe streng kan zijn. (Maar het blijft altijd gezellig in de auto.) Over je vorderingen ben ik eerlijk. Je huurt mij in omdat je een kritische instructeur naast je wilt hebben. Het verkeer is al druk genoeg tegenwoordig. Het is helemaal terecht dat je een rijschool zoekt die je helpt om veilig in een auto rond te rijden. Daar help ik je bij.

Of heb je misschien rij- of faalangst?
Ook als je eigenlijk niet durft: als wel een rijbewijs hebt, maar door rijangst eigenlijk liever niet in de auto stapt. Of als je last hebt van faalangst en tegen het examen opziet. Ik heb de zogenaamde Plus-opleiding gevolgd. Daarom mag ik me een van de twintig instructeurs in Nederland noemen die rijles mogen geven aan mensen met rij- en faalangst. Vergis je niet, er zijn een miljoen mensen die daar last van hebben. En een veelvoud die het af en toe heeft. Meer daarover lees je hier.

Bel me!
Zo, dan weet je alvast met wie je straks te maken hebt. Wil je een keer persoonlijk kennismaken? Of heb je een vraag? Neem even vrijblijvend contact op!

 

Erik Pronk
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
UA-43039685-1